Малина Златна кралица /Rubus idaeus Golden queen/

Окапващо

Малина (Rubus idaeus) представлява полухрастовидно, едногодишно или многогодишно растение, което принадлежи към семейство Розоцветни (Rosaceae). Известни са около 320 представителя на род Малина. Плододаването на един декар малинови насаждения е до около 800-900 кг, като максимумът е до 1500. На английски език се нарича Raspberries.

Малина Златна кралица /Rubus idaeus Golden queen/

Артикулен номер #2766
Стойност: 15.99 лв.
Спестявате: 6.00 лв.
9.99 лв.
Закупени: 4251
ОСТАВАТ: 19
Добавете в количката за 9.99 лв.
Ограничена оферта

ОСТАВА
Очаквана доставка 07.04.2023

Внимание! Продуктите, които са пуснати по кампания за предварителна продажба са с различен срок на доставка. Когато поръчате няколко продукта в една поръчка, ще ги получите, когато и последният продукт е наличен. В случай, че не желаете да чакате, можете да разделите поръчките си или ние можем да го направим вместо Вас. Необходимо е само да се свържете с нас.

Размер: около 30 см.

Малина „Златна кралица“ е целогодишен есенен сорт. Храстът достига на височина до 1,2м. Отличава се със студоустойчивост (издържа до -29 C), непретенциозност към почвата и високия си добив -един храст осигурява между 6-8 кг. плодове.

Листата на малина „Златна кралица“ са средно големи с наситено зелен цвят, леко набръчкани. 

Растението цъфти през месеците април-май в бели цветове.  Расте силно, изправено и има фини бодлички, които не пречат на брането.

Плодовете на „Златна кралица“ малина са едри, между 1-3 см. в диаметър със средна тежест около 4 гр., с кръгла до конусовидна форма. Привличат погледа със своя красив жълто-оранжев цвят. Лесно се отделят от дръжките си. На вкус са много сладки и сочни. Зреят от юли до септември на два пъти. Тъй като плодовете на малина „Златна кралица“ се нараняват лесно при транспортиране, се препоръчва те да се консумират бързо.

Заплащате този продукт при доставка.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт.

За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете всеки от тях в една общакошница.

Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

Срок за изпълнение на доставката - от 2 до 10 работни дни.

Всички други общи условия на goldenplants.bg

Други продукти
Последно разгледани продукти
© 2015-2022. goldenplants.bg. All Rights Reserved